Izvor: RTS, 05.Jan.2024, 12:45

Јувентус декларисаo Салернитану и избориo четвртфинале Купа Италије

Фудбалери Јувентуса пласирали су се у четвртфинале Купа Италије, пошто су у Торину убедљиво победили Салернитану резултатом 6:1 у осмини финала.
Голове за Јувентус постигли су Фабио Мирети у 12, Андреа Камбијасо у 35, Данијеле Руђани у 54, Дилан Брон >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (аутогол) у 75, Кенан Јилдиз у 88. и Тимоти Веа у 91. минуту. Једини стрелац за госте био је Чуквубуикем Иквуемеси у првом минуту.

Српски репрезентативци Душан Влаховић и Филип Костић нису били у стартној постави Јувентуса. Влаховић је ушао у игру у 76. минуту, а Костић у 83.
Јувентус ће у четвртфиналу Купа Италије играти против екипе Фрозиноне. У преостала три четвртфинала Купа Италије састаће се: Лацио - Рома, Аталанта - Милан и Болоња - Фиорентина.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.