Izvor: RTS, 10.Mar.2024, 18:27

Енрике сместио Ембапеа на клупу, па поручио: Желим му све наjбоље у будућности

Тренер Пари сен Жермена Луис Енрике је после ремија са Ремсом 2.2 одговорио на питање зашто је прва звезда тима Килијан Ембапе почео меч са клупе.
Одлука шпанског стручњака да почне меч француског првенства са Ембапеом на клупи интерпретиран је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << као потврда одласка фудбалске суперзвезде у Реал Мадрид на крају сезоне.
Ембапе је уведен у игру у 73. минуту, али није донео победу свом тиму. Меч је окончан 2:2. Трећи узастопни реми ПСЖ-а, који је свакако миран на првом месту табеле.
Изјава Луиса Енрикеа као да између редова показује да је између клуба и Килијана све завршено.
"Могу само да пожелим Ембапеу све најбоље у будућности и садашњости. Он је веома добар играч, али још више добра особа, и желим му само најбоље од најбољег", рекао је Енрике.
Од победе (1-2) над Стразбуром 2. фебруара, Килијан није играо 90 минута за ПСЖ у Лиги 1: 28 минута против Нанта, 65 минута против Рена, 45 против Монака и 17 минута против Ремса. У реваншу осмине финала Лиге шампиона са Реал Сосиједадом је био двоструки стрелац.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.