Zvezdo, sram te bilo!

Izvor: Kurir, 29.Okt.2012, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdo, sram te bilo!

Predsednik Donjeg Srema Milenko Đurđević ne može da se pomiri s načinom na koji je njegov tim poražen od kluba s Marakane

Žestoko.

Crveni karton za Lazara Čordašića bio je prelomni trenutak na meču Donjeg Srema i Crvene zvezde, a predsednik kluba iz Pećinaca Milenko Đurđević tvrdi da iza toga stoji klub s Marakane. On kaže kako je scenario o njegovom isključenju odavno smišljen da bi crveno-beli mogli da pobede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
- Do isključenja smo bili daleko bolji rival, Zvezda nije prišla našem šesnaestercu i da nam nisu isključili igrača do poluvremena, bilo bi 3:0 za nas. Tvrdim da imamo bolju ekipu od njih i treba da ih bude sramota zbog ovoga što su uradili, a ne te jadne sudije koje moraju da sude po njihovom nalogu - kaže Milenko Đurđević i dodaje:

- Pa oni godinama ne mogu da se plasiraju u Evropu, a razlog leži u činjenici da se služe ovakvim stvarima. Zbog svega ovoga sam uveren da ni ove sezone neće biti šampioni, a mi ćemo ih pobediti na Marakani. Svi naši igrači su posle utakmice plakali, jer im je neko uništio trud, pa ćemo im vratiti u Beogradu.

O pomenutom spornom trenutku Đurđević kaže da je isključenje bilo apsolutno nezasluženo.

- Kasalica je udario našeg igrača, koji je izvukao nogu, a sudija, koji je bio okrenut leđima, pokazao mu je crveni karton. To nema smisla. Ako je već hteo nekoga da isključi, onda je morao obojicu, mada bi i tada bilo pitanje da li je Čordašić zaslužio karton. Međutim, ovo nije prvi put da nas sudije oštete i nije mi jasno kako se greške uvek prave nad nama - kaže Đurđević.

Ne damo im Čordašića

Prvi čovek kluba iz Pećinaca kaže da je na meču s Crvenom zvezdom planski isključen njihov najbolji igrač Lazar Čordašić, ali tvrdi da ne postoji mogućnost da ga u prelaznom roku proda klubu s Marakane.

- Oni su znali koga treba da isključe, jer su crveni karton pokazali našem najboljem igraču Lazaru Čordašiću. Ukoliko ove zime budu tražili da ga dovedu na Marakanu, poručujem im da ne postoji novac za koji bih im ga dao - kaže Đurđević.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.