Zvezdo, ovo moraš da iskoristiš! Nove pobede na vidiku!

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2020, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdo, ovo moraš da iskoristiš! Nove pobede na vidiku!

Crveno-belima raspored ide na ruku, ali sada i ''delije'' mogu da odigraju mnogo važniju ulogu.

Košarkaši Crvene zvezde u potpunosti su obeležili ovo sportsko veče, pobedom posle velikog preokreta u Francuskoj protiv domaćeg Asvela - 83:80.

Ovim trijumfom Zvezda je nastavila niz pobeda, kojim je stigla među osam prvoplasiranih na tabeli Evrolige.

Ono što daje dodatni razlog za optimizam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle četiri uzatopne pobede u Evroligi, jeste i raspored u naredna dva kola.

Oba puta će Crvena zvezda biti domaćin, oba puta će imati ogromnu podršku ''Delija'' i to u duelima sa ekipama sa začelja tabele.

Najpre 15. januara Zvezda će dočekati Žalgiris, a dva dana kasnije u Beograd stiže i berlinska Alba.

Ako dobiju oba meča, crveno-beli će imati skor 11-9, što bi bila veoma lepa zaliha pred naredne mnogo teže mečeve sa Barselonom u gostima i Efesom u Beogradu na kraju ovog meseca.

Zvezdo, možeš ti to!

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNA GORA I SRBIJA TO JE JEDNA FAMILIJA! Moćan transparent Delija na meču Asvela i Zvezde! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020

Apsolutno neverovatno...Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su novi trijumf u Evroligi pobedom u petak veče nad ekipom Asvela u Francuskoj. Pored velikog preokreta i sjajne igre crveno-belih u drugom poluvremenu, na tribinama je osvanuo moćan transparent Delija koji je sve očarao..."Crna Gora i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.