Zvezdo ne obraćaj pažnju na ovu statistiku, Danci se uzdaju u tradiciju, boje se samo jednog čoveka!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdo ne obraćaj pažnju na ovu statistiku, Danci se uzdaju u tradiciju, boje se samo jednog čoveka!

Kada pogledate treća kola kvalifikacija, na "Parkenu" retko ko nije ostavio kosti, ali to ne mora da znači ništa...

U Kopenhagenu veliki optimizam pred večerašnju utakmicu, prodato je već 30 000 karata, ima ih još, Danci pozivaju navijače, najavljuju spektakl na "Parkenu".

Mediji uglavnom veću šansu daju domaćinu, statistika kaže da "Lavovi" prolaze pobedama kod kuće u trećem kolu evropskih takmičenja.

Naime pred pulenima Solbakena su padali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Briž, Dnjepar, Vardar, Rumunska Astra, ranije Klub Briž, Bate Borisov.

Norveški trener od dolaska na kormilo danskog kluba ima polovičan učinak kod kuće, ali u kvalifikacijama Danci retko greše.

Ponavljaju da će napasti bez obzira što im odgovara 0:0, ne misle na novac od evro takmičenja i slične stvari, kao ni na Jang Bojse. Svi su svesni da pobeda donosi jesen u Evropi, ali Stale Solbaken kaže da ne razmišlja o tome, samo o večerašnjih 90 minuta.

Jedino se boje Marina.

Kažu da je najbolji Zvezdin igrač enigma, da je težak za čuvanje, da ima mnogo iskustva, a napominju da je Zvezda prošle godine oborila prvaka Evrope Liverpuk.

Ipak, u nekim komentarima, ističe se da je Milojevićev tim slabiji van "Marakane", da bez svojih navijača nisu ni izbliza tako opasni i to je nešto što hrabri Dance. Njihova publika nije tipično skandinavska, veoma su vatreni, i često to navode kao prednost.

Na Zvezdi je da ih razuveri...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.