Zvezdini klinci pozvali navijače da kupe premijum sezonske karte

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 19:32

Zvezdini klinci pozvali navijače da kupe "premijum" sezonske karte

I oni su uzeli za sebe.

Crvena zvezda igra dobar fudbal, a čini da će ovo biti sezona afirmacije Zvezdine dece. Četvorica njih su posetila Servis za članstvo, kupila "Premijum" sezonske ulaznice te pozvala navijače da i oni to isto učine.

Zaputili su se posle jutarnjeg treninga - Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Stefan Leković i Jovan Šljivić ka Servisu za članstvo i izazvali pravu pomamu među zvezdašima koji su se tu zatekli i iskoristili priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se slikaju sa našim talentima. Oni su odlučili da kupe "Premijum" sezonske ulaznice i tako podrži klub pred početak nove sezone, a ujedno i da pozove navijače da i oni njihovim stopama krenu i učine to isto.

- Svi su uzbuđeni zbog toga kako Zvezda igra, mislim da nas čeka fantastična sezona - rekao je Lučić.

- Nije mala stvar postići pet golova protiv Fiorentine za 19 minuta, bukvalno smo celu utakmicu dominirali - reči su Mituljikića.

- Poseban je osećaj igrati pred 36 hiljada ljudi na Marakani, teško je rečima opisati koliko nam navijači znače - tvrdi Leković.

- Odlučili smo i mi da kupimo "Premijum" sezonske ulaznice, a pozvao bih i navijače da učine isto, jer imaju šta da vide od Zvezde - kaže Šljivić.

"Premijum" sezonska ulaznica podrazumeva sva domaća takmičenja i paket karata za grupnu fazu Ligu šampiona i cene su sledeće:

Sever:

Nova - 15.500 dinara

Obnova - 10.500  dinara

Istok:

Nova - 26.000 dinara

Obnova - 17.000 dinara

Zapad:

Nova - 31.000 dinara

Obnova - 20.500 dinara

Tribina Siniša Mihajlović:

Nova - 76.000 dinara

Obnova - 34.000 dinara

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Slađa Mandić supruga vaterpoliste Dušana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.