Zvezdini juniori su već u finalu ABA lige! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini juniori su već u finalu ABA lige! (video)

Napravili su lepu uvertiru svojim starijim kolegama.

U iščekivanju večerašnje majstorice u dvorani ''Aleksandar Nikolić'', gde će se od 18 časova sastati Crvena zvezda i Partizan u borbi za plasman u finale plej-ofa ABA lige, na scenu su stupili najbolji juniorski timovi.

U prvom meču polufinala F4 juniorske ABA lige, Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezda je u Slavonskom Brodu savladala Igokeu sa 73:66 i plasirala se u finale, gde će se sastati sa boljim iz drugog polufinala, u kom su se od 15 časova sastale ekipe Cedevite i Cibone.

Zvezda je u najvećem delu meča bila bolji tim i zasluženo je pobedila, a najefikasniji u njenim redovima bili su Vasić sa 18, Pavićević sa 16, Popović sa 12 i Karapandžić sa 10 poena.

Igokeu su predvodili Kondić sa 22 i Ilić sa 12 postignutih poena.

U prilogu su najzanimljiviji detalji sa utakmice.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezdini juniori u finalu ABA lige

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Apr.2019

Mladi košarkaši Crvene zvezde plasirali su se danas u finale juniorske ABA lige, pobedom nad Igokeom 73:66...Zvezda će u finalu završnog turnira u Slavonskom Brodu igrati protiv Cibone, koja je bila bolja od Cedevite...Finale će se igrati sutra od 15.00.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.