Zvezdine novajlije još čekaju proces inicijacije (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdine novajlije još čekaju "proces inicijacije" (video)

Sjajno su prihvaćeni u novom klubu ali za sada uspešno izbegavaju obred koji mora da prođe svaki novajlija.

Trojicu novih igrača imao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević na raspolaganju tokom priprema na Zlatiboru.

Dušan Jovančić i Dejan Meleg bili su od početka priprema sa ekipom, dok se Nikola Stojiljković priključio timu na Zlatiboru.

Pomenuta trojica izneli su za Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << TV svoje utiske o kolektivu i klubu nakon sedmodnevnog boravka na Zlatiboru i tom prilikom podsetili saigrače da još uvek nisu prošli uobičajeni ritual.

U većini klubova novajlije po dolasku u novi kolektiv moraju da se predstave i otpevaju nešto, a Dušan Jovančić, Dejan Meleg i Nikola Stojiljković još uvek nisu obavili tu dužnost.

"Pevaćemo mi, samo posle utakmice, kad se pobedi", dobacio je u jednom momentu Nikola Stojiljković, a nadovezao se Dejan Meleg: "Što se kaže, nisu nas doveli da pevamo nego da se pokažemo na terenu."

Sva trojica inače tvrde da je atmosfera sjajna i da je sve ono što su mogli da čuju o sjajnom odnosu u svlačionici dobilo potvrdu kada su se priključili novim saigračima.

Izabranici Vladana Milojevića danas imaju slobodan dan, a sutra će krenuti put Austrije gde će obaviti cetralni deo priprema za novu sezonu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.