Zvezdine navijače čeka iznenađenje na stadionu Salcburga

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdine navijače čeka iznenađenje na stadionu Salcburga

Atmosfera na stadionu Salcburga zaista će biti kao da je Zvezda domaćin.

Veliku podršku navijača imaće Crvena zvezda večeras u Salcburgu u revanš susretu plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona sa istoimenim austrijskim klubom.

Polufinalista prošlosezonskog izdanja Lige Evrope biće domaćin u revanš meču ali se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teško može reći da će prednost biti na strani Salcburga.

Još ranije je najavljeno da je za "delije" rezervisana kompletna južna tribina stadiona "Salcburg Arena" što znači da će Zvezdu bodriti najmanje 9.000 navijača.

Očekuje se ipak da na ostalim tribinama bude još pristalica srpskog kluba i da će tim Vladana Milojevića bodriti preko 10.000 ljudi, odnosno više od trećine stadiona.

Kada je situacija takva, klub se potrudio da još jednim gestom omogući svojim navijačima da se u Salcburgu osećaju kao kod kuće.

U blizini stadiona naći će se "Oaza šop" u kojem će pristalice Crvene zvezde moći da kupe zvanične klupske artikle!

Meč počinje u 21 sat.

Prodaja zvaničnih Zvezdinih artikala biće omogućena i svim navijačima u Salcburgu, i to na samom stadionu. Samo potražite Oaza šop.#fkcz #fcsczv pic.twitter.com/FVSfwKhZ0q

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) 29. август 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.