Zvezdina utakmica trajala 60 minuta, ko se to nameće Milojeviću? (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2019, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina utakmica trajala 60 minuta, ko se to nameće Milojeviću? (video)

Igralo se dva puta 30 minuta.

Između dve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve, Crvena zvezda je danas odigrala još jednu kontrolnu utakmicu, a rival joj je bila Zvezdara.

U meču koji je ukupno trajao sat vremena, šampion Srbije je trijumfovao rezultatom 2:0.

Trener Vladan Milojević se odlučio za startnu postavu: Vasiljević, Gajić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Stojković, Vulić, Žander, Ebisilio, Simić, Krstović, Vukanović, Tomane, Pavkov. Šansu sa klupe čekali su: Gordić, Stojanović, Ivelja.

Prvo polučasovno poluvreme obeležile su prilike Pavkova, Krstovića i ''slobodnjak'' Lorenca Ebisilija, ali se na odmor otišlo rezultatom 0:0.

Tek što je počeo drugi deo igre, Ebisilio je odličnim udracem doveo Zvezdu u vođstvo, a u 48. minutu Krstović je iznudio i penal za crveno-bele. Ebisilio je bio precizan i sa bele tačke, za konačnih 2:0.

Jaka kiša je znatno otežala posao igračima dve ekipe, rezultat se do kraja nije menjao.

-
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDIN TRIJUMF PRED SUDUVU: Ebisilio vodio do pobede nad Zvezdarom

Izvor: Kurir, 13.Jul.2019

Između dve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve, Crvena zvezda je odigrala još jednu kontrolnu utakmicu, a rival joj je bila Zvezdara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.