Zvezdina revolucija s navijačima: Ko ne dođe na utakmicu, gubi bodove!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Avg.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina revolucija s navijačima: Ko ne dođe na utakmicu, gubi bodove!

Za redovan dolazak na Zvezdine utakmice dobijaće se određeni bodovi, dok se za nekoliko izostanaka u nizu gube poeni, pored toga, pripremljene su razne povlastice za Delije

Košarkaška sezona još nije počela, a u Crvenoj zvezdi već se naslućuje da će biti drugačija u odnosu na prethodne!

Dok se igrači pripremaju na Zlatiboru, menadžment se trudi da zadrži stare, ali i privuče nove navijače.

Kao što je  najavljeno, cene godišnjih ulaznica >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za mečeve KK Crvena zvezda biće jeftinije u odnosu na prošlu sezonu, a svi vlasnici pretplatnih karata iz prošle takmičarske godine imaće dodatne popuste prilikom kupovine. Takođe, za sve kupce biće omogućene i razne pogodnosti prilikom plaćanja.

Naime, od ove sezone Crvena zvezda Telekom svojim navijačima daje mogućnost personalizacije sezonske ulaznice. Ona je besplatna, a sezonska ulaznica na taj način postaje svojevrsna uspomena, suvenir i dokaz vernosti klubu.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Pored toga, predviđeno je i takmičenje u okviru “Tiket lige”, za navijače koji najčešće dolaze na utakmice:

Za dolazak na utakmice Evolige (ili eventualno Evrokupa) dobija se jedan bod.

Za utakmice sa najjačim protivnicima u ABA i Super ligi Srbije dobijaće se dva poena, za utakmice protiv ne tako atraktivnih rivala u domaćem i regionalnom takmičenju dobijaće se tri boda.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Kako bi takmičenje bilo što zanimljivije, određeno je da se posle tri propuštene utakmice u nizu gubi jedan poen. Posle pet propuštenih utakmica za redom gube se dva poena, a nakon 10 uzastopnih nedolazaka na utakmicu gube se pogodnosti stečene kupovinom godišnje karte.

Foto: Marko Todotović

Na kraju sezone najverniji navijači, odnosno vlasnici sezonskih ulaznica sa najviše sakupljenih poena tokom “Tiket lige” biće nagrađeni, a nagradni fond obezbediće Crvena zvezda Telekom i njeni sponzori.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. P./kkcrvenazvezda.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.