Zvezdina lakoća postizanja golova, Falćineliju trebalo 45 sekundi! I to nije sve! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 18:26

Zvezdina lakoća postizanja golova, Falćineliju trebalo 45 sekundi! I to nije sve! (video)

Kako li će se Napredak provesti večeras na ''Rajku Mitiću''?

Dijego Falćineli igra kao da je već godinama u Zvezdi!

Posle pogotka na Kipru protiv Ararata, za plasman u Ligu Evrope, italijanski napadač je večeras protiv Napretka već posle 45 sekundi pogodio  za vođstvo od 1:0. Prethodno ga je lepo pronašao Ivanić kroz sredinu, odbrana Napretka je bila izigrana i Falćineli je rutinski završio akciju.

Samo devet minuta kasnije, Zvezdina prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je duplirana. Ovoga puta je Gajić probio po levoj strani, centrirao na ivicu peterca za Mirka Ivanića, koji iz neposredne blizine sprovodi loptu u mrežu - 2:0!

Ako se do kraja meča ne dogodi nekakvo čudo, Zvezda će večeras upisati desetu pobedu iz isto toliko mečeva u Superligi od početka sezone.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Delije'' uživaju, neki se i čude kako je Zvezda ovako jaka! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020

Iako su i Kruševljani pripretili, Zvezda na putu da ostvari novi trijumf...Završeno je prvo poluvreme utakmice desetog kola Linglong Superlige Srbije, Crvena zvezda na ''Rajku Mitiću' vodi protiv Napretka sa 2:0...Već u 45 sekundi meča Dijego Falćineli je pogodio za 1:0, na asistenciju Ivanića,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.