Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2021, 20:27

Zvezdin spisak za Bugarsku: Koga nema, bez njega se mora

U ekspediciji crveno-belih 21 fudbaler

Fudbaleri, stručni štab i rukovodstvo Crvene zvezde otputovali su u sredu predveče u Razgrad, gde će u četvrtak od 21.00 igrati protiv Ludogoreca utakmicu 2. kola Lige Evrope.

ČETVRTAK, 21.00: (2.25) LUDOGOREC (3.30) C. ZVEZDA (3.60)

Dobro je poznato da crveno-beli imaju velikih kadrovskih problema, jer zbog korone Dejan Stanković ne može da računa na neke od svojih najboljih igrača - Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Borjana, Aleksandra Dragovića, Miloša Degeneka i Aleksandra Kataija, ali uoči puta u Bugarsku, Zvezdin trener je jasno poručio: "Koga nema, bez njega se mora".

Videćemo u kom sastavu će crveno-beli izađi na megdan starom dužniku, protiv kog bi da su kompletni verovatno bili favorit zbog pobede nad Bragom u prvom kolu. Na Stankovićevom spisku putnika našlo se 21 ime, a to su: Zoran Popović, Miloš Gordić, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Njegoš Petrović, Seku Sanogo, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Petar Stanić, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Aksel Bakajoko, Slavoljub Srnić, Filipo Falko, El Fardu Ben, Rišairo Živković, Lois Dioni i Milan Pavkov.

Istovremeno s ovom utakmicom, u Portugalu će se sastati Braga i danski Midtjiland. Na tabeli trenutno vodi Zvezda sa tri boda, Midtjiland i Ludogorec imaju po jedan, a Braga je bez bodova.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.