Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 16:25

Zvezdin predlog: Protiv Evrope u Beogradu

Predloženi termin 18. avgust u 21 čas

Crvena zvezda je poslala jasan predlog UEFA i fudbalskom klubu Evropa sa Gibraltara kada je u pitanju termin i mesto odigravanja utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. On glasi - Beograd, 18. avgust, 21 čas. Sada se čeka da stigne zvanično odobrenje sa suprotne strane, a veruje se da će odgovor biti pšozitivan.

UEFA je dala posebne smernice kada je u pitanju takmičenje tokom pandemije virusa korona i neophodno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je da se usaglasi više strana među kojima je i vlada Gibraltara. Ukoliko odgovor ipak bude negativan, onda Crvena zvezda predlaže neutralan teren, a klubovi dele troškove organizacije meča. Srpski šampion je sppreman da preuzme na sebe kompletnu organizaciju i tako izbegne bespotrebno putovanje na Kipar, u Grčku, Mađarsku ili Poljsku.

Crveno-beli su prošli najlakše moguće na žrebu za prvu runud, ali mnogo bitniji žreb za crveno-bele sa Marakane će se održati u ponedeljak u Nionu, kada će se izvlačiti parovi 2. kola kvalifikacija. Tu su mnogo jači timovi u igri, neki mogu da budu vrlo teške prepreke za Zvezdu, pogotovo ako se ne bude igralo u Beogradu.

Potencijalni rivali prvaku Srbije u 2. kolu su Midtjiland (Danska), Šerif (Moldavija), Kluž (Rumunija), Ferencvaroš (Mađarska), Dandalk (Irska), Slovan (Slovačka), Suduva (Letonija), Omonija (Kipar), Sarajevo (BiH) i Dinamo Tbilisi (Gruzija).

Kao i za prvu rundu, UEFA će večeras ili sutra ujutru za žreb drugog kola suziti krug mogućih protivnika Crvene zvezde.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.