Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2021, 20:55

Zvezdin početak iz snova: Katai magiko i praćka sa skoro 25 metara! (VIDEO)

Srpskom šampionu je sada potreban još jedan gol za prolaz

Nije mogla Crvena zvezda da zamisli lepši početak utakmice protiv Kairata pred više od 20.000 dece na tribinama stadiona Rajko Mitić! Fantastičnim pogotkom Aleksandar Katai dovodi Crvenu zvezdu u vođstvo protiv kazahstanskog kluba i sada je srpskom šampionu potreban još jedan gol za prolaz u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Igrao se 9. minut kada je najbolji igrač Crvene zvezde raspalio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz sve snage sa gotovo 25 metara od gola Kairata i poslao loptu u "malu" mrežu, što je tribine najvećeg srpskog stadiona dovelo do ekstaze.

KVOTE ZA UŽIVO KLAĐENJE

Tim Dejana Stankovića od rane faze utakmice ima potpunu inicijativu, a Kataijev pogodak samo će dodatno uliti samopouzdanje pred nastavak u kojem se očekuje da crveno-beli dodatno pritisnu rivala i stignu bar do još jednog gola.

Katai Magiko!

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.