Zvezdin plej Jago brutalnom partijom odveo Brazil u drugu rundu Mundobasketa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 14:13

Zvezdin plej Jago brutalnom partijom odveo Brazil u drugu rundu Mundobasketa (VIDEO)

Junak trijumfa.

Košarkaši Brazila plasirali su se u drugu rundu Svetskog prvenstva pobedom nad Obalom Slonovače 89:77 (23:25, 27:21, 20:19, 19:12).

“Selesao” se pošteno namučio sa afričkom selekcijom, ali je uspeo da stigne do druge pobede na turniru, vredne plasmana u L grupu u kojoj će igrati protiv Kanade i Letonije.

Junak trijumfa Brazila je bio novi plejmejker Crvene zvezde Jago Dos Santos. Pojačanje crveno-belih iz Ulma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zabeležilo dabl-dabl učinak sa učinkom od 24 poena i 12 asistencija. Jago je pogodio šest trojki iz identičnog broja pokušaja, a imao je i četiri skoka. Pet hitaca sa distance je ubacio u prvom poluvremenu, kada je postigao 19 poena.

Heart over height. ❤️‍🔥

Yago Santos is on a mission today, 19 points at halftime (5-5 from three). #FIBAWC x #WinForBrasil 🇧🇷 pic.twitter.com/fM82hCu4i1

— FIBA Basketball World Cup 2023 🏆 (@FIBAWC) August 30, 2023

Pored Jaga zapažene partije pružili su Tim Soareš sa 15 poena i šest skokova. Žoržinjo sa 13 poena i Bruno Kaboklo sa 12 poena i osam uhvaćenih lopti.

U selekciji Obale Slonovače najefikasniji je bio Sedrik Bah sa 13 poena i istim brojem skokova.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Zvezdin igrač ispisao istoriju Mundobasketa

Izvor: B92, 30.Avg.2023

Matijas Jago dos Santos, novi košarkaš Crvene zvezde, ispisao je istoriju Mundobasketa...Jago je u Zvezdu došao 17. jula 2023. godine kao deveto pojačanje crveno-belog kluba pred novu sezonu...On je trenutno sa selekcijom Brazila na Mundobasketu sa kojom je prošao u drugu fazu i u tome imao ogroman...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.