Zvezdin ofanzivac ide na operaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin ofanzivac ide na operaciju

Polusezona je završena sa "plus 9" u odnosu na Večitog rivala.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević nije mogao da računa na Nemanju Milića. Ofanzivac crveno-belih imao je problema sa preponom, pa ga nije bilo u završnici polusezone. Sada postoji dilema kako da se reši ovaj problem, da li operacijom ili drugačijom metodom, ali prema saznanjima Sportskog žurnala, verovatno će odluka "pasti" na operaciju. U tom slučaju, posle artroskopije trebalo bi da bude spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za početak priprema.

SVE DALJE OD ZVEZDE: Kanga dobio NEPRISTOJNU ponudu!

NA IZLAZNIM VRATIMA: Đukićevog čoveka od POVERENJA zovu Italijani i Rusi, već nađena ZAMENA (FOTO)

Milojević će posle zimskog raspusta koji se završava 9. januara prozvati igrače, a onda će pripreme obaviti u tri faze. Prvi deo u Beogradu, drugi u Pafosu na Kipru (bili i prošle zime), a završnica je planirana u Turskoj. U Antaliji će biti odigrane test utakmice, a generalna proba zakazana je za 7. februar protiv Zenita.

U nastavak sezone, Zvezda ulazi sa devet bodova više od drugoplasiranog Partizana, a za 13. i 21. februar zakazani su dueli 1/16 finala Lige Evrope, protiv CSKA iz Moskve.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.