Zvezdin novi napadač: Otac mi je partizanovac, ali je podržao moju odluku

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin novi napadač: Otac mi je partizanovac, ali je podržao moju odluku

„Mislim da sam doneo pravu odluku“, poručio je Vanja Vučićević

Zvezda je definitivno jača za Vanju Vučićevića. Momak rođen 1998. godine u Beogradu potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima i zadužio broj 98.

Doveden je kao zalog za budućnost, neko ko se afrimisao golovima u seriji u omladinskim školama OFK Beograda i Čukaričkog. Veruje da će vrlo brzo da će se skloniti iz senke čuvenog oca Nebojše Ušketa Vučićevića, inače >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bivšeg legendarnog driblera Partizana.

„Ponosan sam na oca, ali sam profesionalac. Otac je sigurno stao iza mene i uticao na odluku da dođem u Zvezdu“, rekao je Vanja Vučićević.

Prethodne sezone, Vučićević je bio najbolji igrač omladinaca Čukaričkog, i samo u prvom delu sezone postigao je čak 16 golova. Kasnije je ređe dobijao šansu zbog maratonskih pregovora oko profesionalnog ugovora.

Žao mi je zbog svega što se desilo, jer sam nosio ekipu u prvom delu sezone, i očekivao sam da ću biti još bolji u drugom delu. Ponosan sam na njih što su osvojili titulu, to su moji drugari“.

Široj javnosti Vučićević je postao poznat kada je otišao na probu u Atletiko Madrid.

Bilo je dobro u Španiji, bio sam tamo nedelju dana, malo sam trenirao, pregovarali smo, ali moja odluka je bila da ne odem preko. Mislim da je pravi put za mene da ostanem u Srbiji još, potpisao sam za ovako veliki klub i presrećan sam“, dodao je Vučićević.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.