Izvor: B92, 01.Sep.2023, 16:00

Zvezdin Tobi i Dončić heroji – Slovenija se osvetila Australiji

Košarkaši Slovenije su rezultatom 91:80 pobedili Australiju na startu drugog kola Mundobasketa.

Australijanci su u borbi za bronzu 2021. godine na Olimpijskim igrama savladali Sloveniju i to je bio bolan poraz za Dončića i ekipu.

Na neki način su se sada osvetili Australijancima jer ova pobeda može da eliminiše Australiju iz borbe za medalju, ali ostaje da vidimo kako će se ostatak turnira odvijati.

Majk Tobi je meč završio sa 18 poena i čak 12 skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz 5 asistencija, a Luka Dončić je zabeležio 20 poena uz 7 skokova i 6 asistencija, 4 lične greške, 6 izgubljenih lopti i po 1 ukradenu i izgubljenu loptu.

Na drugoj strani videli smo, 25 poena Džoša Gidija, 17 Petija MIlsa, 13 Dantea Egzuma. Nemačka i Slovenija imaju po 4-0, a Australija 2-2 i biće velika bitka za prolaz u drugu fazu.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slovenija se osvetila Australiji

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2023

Košarkaši Slovenije su rezultatom 91:80 pobijedili Australiju na startu drugog kola Mundobasketa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.