Zvezdin Nemac je najbolji u Ligi šampiona! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin Nemac je najbolji u Ligi šampiona! (foto)

Brojke potvrđuju da Zvezdin prvotimac nema konkurenciju među sunarodnicima u Ligi šampiona.

Kolo pre kraja grupne faze Lige šampiona Crvena zvezda je ostala bez šansi za plasman u narednu rundu takmičenja, ali je i dalje u igri za evropsko proleće.

Crveno-beli su u sredu poraženi na gostovanju Napoliju (3:1), a najbolji pojedinac u porazu od italijanskog vicešampiona bio je Marko Marin.

Nemački internacionalac upisao je asistenciju kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gola El Fardu Bena i još jednom dokazao da u datom trenutku predstavlja najjaču kariku u timu Vladana Milojevića.

Zanimljiv je podatak da je Marko Marin učestvovao kod sva četiri gola Crvene zvezde u grupnoj fazi takmičenja. Tri puta je bio asistent, a protiv Pari Sen Žermena uspeo je da postigne gol i sa takvim učinkom nadmašio je sve nemačke igrače u Ligi šampiona.

Iza Marka Marina trenutno se nalaze Toni Kros (Real Madrid) i Marko Rojs (Borusija Dortmund) koji su postigli po gol, a vezista Reala ima asistenciju manje od Zvezdinog prvotimca.

Videćemo hoće li Marin u duelu sa PSŽ-om uspeti da dodatno popravi svoju statistiku i na kraju grupne faze zvanično bude nemački fudbaler sa najboljim učinkom u prvoj fazi Lige šampiona.

4 - @MM_MarkoMarin is the only German player who was directly involved in 4 goals (1 goal, 3 assists) in the #UCL 2018-19. Flagship. pic.twitter.com/rAGsfWqhTt

— OptaFranz (@OptaFranz) 29. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ni Miler, ni Kros, ni Rojs - Marin najbolji Nemac ! (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2018

Vezista Crvene zvezde je statistički najistaknutiji nemački fudbaler u Ligi šampiona...Marin je u pet meča postigao jedan gol, prvi za crveno-bele posle 26 godina van Lige šampiona, i podelio tri asistencije...German Messi is back! #Marin #PSGFKCZ pic.twitter.com/6oaZZFwG5b— m i g u (@max_migu)...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.