Zvezdin Mbođ u akciji: Svaka majka bi ga poželela za zeta!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin Mbođ u akciji: Svaka majka bi ga poželela za zeta!

Senegalski štoper tokom odmora u domovini pomaže ženama u pravljenju afričkih specijaliteta

Na nekoliko prijateljskih provera, protiv nižerazrednih rivala,Senegalac Mamadu Mbođ je demonstirao da bi u bliskoj budućnosti mogao da bude oslonac Zvezdine odbrane. Od dana kada je došao u Beograd privlačio je pažnju ekstravagantnim stajlinom, pa je tako u sećanju ostala njegova slika u kreaciji koja najviše podseća na haljinu.

Ipak, Mbođ je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dečko koga bi svaka majka poželela za zeta. Takav bar utisak ostavlja slika koju je stameni štoper podelio putem društvenih mreža. Tokom odmora u rodnom Senegalu Mbođ ne planduje, već kao pravi domaćin pomaže ženama sa kojima je, verovatno u krvom srodstvu.

Na meniju je bilo pravljenje nekog afričkog specijaliteta. Osmeh Mamadua Mbođa nagoveštava da se odlični štoper radovao bogatoj sofri. Bio bi verovatno ozbiljniji da je pročitao reči Nenada Lalatovića da će kazniti svakog igrača koji na početak priprema dođe zapušten.

(Foto Facebook)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.