Zvezdin Boško Janković: Nije Marakana Zvezdina šansa, već čovek koji ih čini boljim...

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin Boško Janković: "Nije Marakana Zvezdina šansa, već čovek koji ih čini boljim..."

Dok svi navode navijače kao glavnu prednost, nekadašnji ljubimac "Delija" i reprezentativac Srbije vidi jednu drugu prednost crveno-belih pred večerašnji meč...

Boško Janković je okačio kopačke o klin, vratio se u Švajcarsku, gde će živeti.

"To je najbolja odluka, sazreo sam dovoljno, ima 34 godine, dosta je bilo", kaže igrač koji je ostavio trag u Zvezdi, navijači su ga voleli, nekoliko puta se pominjalo da bi mogao da se vrati i završi karijeru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na kraju posle Majorke, Palerma, Đenove i Verone, pre dve sezone je stavio tačku.

Jasno, navijaće za Zvezdu večeras.



"Pa ja sam tamo odrastao, to je moj klub, igrao sam četiri godine za prvi tim, nema sumnje, svim srcem sam uz Zvezdu", kaže nekadašnji reprezentativac Srbije.

Dodaje da su vremena velike Zvezde prošlost, da su ratovi ostavili ožiljke, ali da generalno Srbija diže glavu kada je sport u pitanju.



"Fudbal nije jak, liga je slaba, ima samo dva tima, ali u basketu smo dobri, imamo Đokovića, ponovo je Beograd pun turista, nekako zaboravljamo lošu prošlost", kaže Janković.

On ne smatra da je "Marakana" najveća prednost Zvezde.

"Nije ni u Napulju lako, navikli su oni na pakao i tamo, Marakana ima smanjeni kapacitet. Po meni, najveća šansa Zvezde je Vladan Milojević koji je fantastičan trener i izvukao je iz ovog tima zaista najviše. Od igrača poznajem Krstičića koji je sazreo, igra odlično, ali kako rekoh, Milojević je ovaj tim Zvezde učinio zaista jakim", zaključio je Janković koji je rekao da će ostati u fudbalu, ali nije siguran čime bi tačno želeo da se bavi kada je uloga u sportu u pitanju...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Boško Janković pred Napoli: Ben bi mogao da bude iznenađenje!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2018

Mnogi srpski fudbaleri koji igraju ili su igrali u Seriji A su ovih dana bili mete srpskih i italijanskih novinara, a takva je situacija i sa Boškom Jankovićem. On je u karijeri naravno igrao za Crvenu zvezdu, a na Apeninima je nosio dres Palerma, Đenove i Verone. Zato ga je kontaktirao sajt napolimagazine.com...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.