Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2021, 20:45

Zvezdin "Bal na vodi": Crveno-beli proslavili 32. titulu prvaka (FOTO)

Fešta na obalama reke Save

Nakon pobede nad Metalcem u poslednjem kolu Superlige Srbije, fudbalerima Crvene zvezde dodeljen je šampionski pehar, ali zbog epidemiološke situacije karakteristične situacije karakteristične proslave titule nije bilo. Na kraju su četvrti uzastopni naslov prvaka države ovekovečili na još spektakularniji način – "Balom na vodi".

Sa početkom od 19.45 šampionska crveno-bela posada zaplovila je Savom i u predelu od Brankovog do Starog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << železničkog mosta pozdravila veliki broj navijača, koji su sa obala reke uzvratili pesmom, brojnim transparentima i bakljadom, kojim su nebo iznad ljimaca obojili u crveno-bele boje. Pored broda na kojem su bili fudbaleri srpskog šampiona, Savom je zaplovio još jedan, autentični, sa zvezdaškim jedrom, na kojem su istaknuti grb kluba, broj 32, kao i obeležja Srbije i grada Beograda.

"Ne može vetar jedra da mi pokrene, pored tebe pustio sam korene", stihovima pesme RođeRaičevića navijači Zvezde su na jednom od transparenata poslali jasnu poruku svojim ljubimcima.

Jedan od barjaka nosio je lik nedavno preminulog Milana Kosanovića, bivšeg trenera Crvene zvezde i sportskog direktora Vojvodine.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.