Zvezdi ublažena kazna, šta to konkretno znači za sutrašnji meč?

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi ublažena kazna, šta to konkretno znači za sutrašnji meč?

Crveno-beli su danas sve objasnili na klupskom sajtu.

Uz očekivanja Dragana Šakote, Branka Lazića i Vladimira Štimca od sutrašnje (21h) utakmice sa Cedevita Olimpijom u 20. kolu ABA lige, Crvena zvezda je objasnila i novonastalu situaciju posle ublažavanja prethodno izrečene kazne.

Zvezdino objašnjenje tim povodom prenosimo u nastavku.

''Meč u hali 'Aleksandar Nikolić' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra se u 21 sat,a karte za ovaj meč koji će doneti odgovor na pitanje ko i sa koje pozicije bi mogao da se plasira u doigravanje, nalaze se u prodaji od srede u svim poslovnicama Tickets.rs.

Nedeljni meč je takođe od strane ABA lige proglašen i utakmicom visokog rizika, a klub podseća da je osim te činjenice i odgovornosti koju je tom prilikom i činom preuzela ABA liga jtd,  našem klubu ublažena kazna vezana za organizaciju utakmice 18. kola ABA lige jtd.

Tako će ublaženom kaznom (novčana kazna ostaje ista) pristup Parteru 4, koji je prvobitno trebalo da bude zatvoren za gledaoce, sada biti otvoren, ali samo za decu do 16 godina i osobe ženskog pola.

Takođe, ulaz na ovu utakmicu slobodan je i za sve vlasnike Evroliga paketa KK Crvena zvezda u ovoj sezoni.

Rasored sedenja za vlasnike EL paketa je sledeći:

Vlasnici Evroliga paketa 400 SEVER – ulaze na tribinu B Hale Aleksandar Nikolić






Vlasnici Evroliga paketa 400 JUG – ulaze na tribinu A hale Aleksandar Nikolić





Vlasnici Evroliga paketa 200 LOŽA SEVER – ulaze na tribinu Parter 4'', navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.