Zvezdi stigla ponuda iz Švajcarske - Srnić kod Sulejmanija?

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi stigla ponuda iz Švajcarske - Srnić kod Sulejmanija?

Krilni fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić mogao bi da napusti "Marakanu" godinu dana pre isteka ugovora.

Vicešampion Srbije još uvek nije bio aktivan na transfer tržištu kada je prodaja igrača u pitanju, a to bi uskoro moglo da se promeni.

Crveno-beli bi mogli da zarade od prodaje Slavoljuba Srnića koji je ugovorom vezan za Zvezdu do leta 2018. godine.

"Imao sam pozive, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ništa konkretno nije bilo. Iskreno, ne razmišljam o odlasku. Imam još godinu dana ugovora, a videćemo šta će klub odlučiti" rekao je Srnić za "Mondo".

Ponude su stigle iz Švajcarske. Za bivšeg kapitena omladinske selekcije Crvene zvezde zainteresovani su Jang Bojsi i Sion.

Klub iz Berna spreman je da plati 600.000 evra za Srnića. Suma koja neće previše napuniti kasu Crvene zvezde ali ne tako loša kada se ima u vidu da Srnić nije imao veću minutažu u prethodnoj sezoni.

"To je ta cena koju nude. Prošla sezona nije bila moja, nisam mnogo igrao i tako je kako je" iskren je Srnić.

Crvena zvezda počinje novu sezonu narednog četvrtka, utakmicom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Florijanom, a Slavoljub Srnić se nalazi među igračima koji bi trebalo da počnu taj meč.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZVEZDAŠ I PARTIZANOVAC U ISTOM TIMU: Jang bojsi ZOVU Srnića! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017

Blizu odlaska...Iako je još godinu dana ostalo Slavoljubu Srniću do isteka ugovora, krilo Crvene zvezde mogao bi već ovog leta da napusti Marakanu...- Imao sam pozive, ali ništa konkretno nije bilo. Iskreno, ne razmišljam o odlasku. Imam još godinu dana ugovora, a videćemo šta će klub odlučiti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.