Zvezdi stigla najunosnija ponuda ove zime! Želja -  Njegoš Petrović, a ovo je Mrkelin odgovor!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2020, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi stigla najunosnija ponuda ove zime! Želja - Njegoš Petrović, a ovo je Mrkelin odgovor!

Koliko vredi Zvezdin vezista?

Crvena zvezda je već početkom zimskog prelaznog roka ostala bez kapitena Marka Marina koji je karijeru nastavio u Al Ahliju, a potom se dosta pisalo o interesovanju kineskog Šangaj SIPG-a za štopera Miloša Degeneka.

Prema poslednjim informacijama, oni su spremni da ponude tri miiona evra, ali najbolju ponudu ove zime Zvezda je dobila za mladog vezistu Njegoša Petrovića.

''Telegraf'' je večeras preneo svoja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saznanja da je jedan klub iz američke MLS lige ponudio Zvezdi četiri miliona evra za Petrovića, ali da je odgovor sa ''Marakane'' bio negativan.

Jednostavno, u Zvezdi smatraju da Petrović vredi više i da će to i pokazati u drugom delu sezone.

Tim povodom oglasio se i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, čiju je izjavu takođe preneo pomenuti portal.





''Odbili smo ponudu za Petrovića, očekujemo da će njegova cena samo da raste. Takođe, jasno smo istakli da će ovo biti proleće pune afirmacije mladih igrača i biće tako'', poručio je Mrkela.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.