Zvezdi se nudili igrači Partizana!?

Izvor: S media, 01.Okt.2010, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi se nudili igrači Partizana!?

Vladan Lukić, predsednik Crvene zvezde otkrio je da su neki igrači Partizana letos želeli da dođu na "Marakanu"!

Lukić, međutim, kaže da je odbio da angažuje fudbalere crno-belih, ali ne pominje konkretna imena.

Ovog leta su nam se nudili igrači Partizana. Ti stranci poput Klea i Moreire, oni nemaju emocije i žive u svom svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Recimo da bih nekog stranca iz Partizana možda i doveo, ali samo ukoliko bismo procenili da nam je mnogo potreban. Ne bih ga nikad doveo samo zato što je igrač Partizana – preno je "Sportski žurnal" deo Lukićevog intervjua za novi časopis crveno-belih pod nazivom "Zvezda, Srbija".

Trenutno prvi čovek najtrofejnijeg srpskog kluba istakao je i da ne smatra kako je golman Vladimir Stojković neko ko je ostavio zapaženiji trag u Crvenoj zvezdi.

- Stojković se deklarisao kao "zvezdaš", ali nije on imao neku seniorsku karijeru u Zvezdi. Prošao je omladinsku školu i odigrao 27 mečeva za prvi tim. Jednu godinu bio je na našem golu. Nije ni prešao u Partizan iz Zvezde, već iz Sportinga. To je njegovo opredeljenje. A opet, navijači znaju šta to znači i kakav će odnos imati prema tome. Za mene je to potpuno nezamislivo - smatra Lukić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.