Zvezdi ni izduvane lopte ne mogu ništa!?

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi ni ''izduvane lopte'' ne mogu ništa!?

Crvena zvezda piše istoriju ove sezone, njenoj seriji pobeda ne vidi se kraj, a posle meča u Novom Pazaru, trener Miodrag Božović otkrio je još jednog ''protivnika'' sa kojim se suočila njegova ekipa.

A taj ''skriveni protivnik'', prema rečima popularnog ''Grofa'' jesu - izduvane lopte na utakmici u Novom Pazaru!

Njegove reči na tu temu preneo je ''Žurnal'', a Miodrag Božović naglašava da je zbog toga bilo potrebno nešto više vremena njegovim igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se naviknu na ove uslove.

''Teren je bio težak zbog padavina prethodnih dana. Duvao je jak vetar, a igrali smo sa Selekt loptama, koje se više nigde ne koriste. Bile su izduvane, pa nam je trebalo vremena da se prilagodimo uslovima'', konstatovao je Miodrag Božović.

A kad su se Zvezdini fudbaleri ''prilagodili usloviima'', Pazarcima više nije bilo spasa.

Već do poluvremena, mreža domaćih se zatresla tri puta, u nastavku još jednom za konačnih 4:0 i 24. uzastopnu pobedu u Superligi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZVEZDIN ‘GROF’ OBEĆAVA: Negde ćemo kiksnuti, ali biće to što kasnije!

Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2016

Trener crveno-belih smatra da je glavna zasluga za obaranje rekorda – ozbiljan pristup mečevima.. . . Pobeda od 4:0 na gostovanju u Novom Pazaru izgledala je više nego laka. Ipak, Zvezdin trener kaže da nije baš bilo tako:. – Teren je bio težak zbog padavina prethodnih dana. Duvao je jak vetar....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.