Zvezde srpskog fudbala gledale potop na Karađorđu FOTO

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 21:02

Zvezde srpskog fudbala gledale potop na "Karađorđu" FOTO

Veliki broj poznatih fudbalskih srpskih radnika se okupio u Novom Sadu kako bi gledao polufinalni meč Kupa Srbije.

Na "Karađorđu" su se sastali Vojvodina i Čukarički kako bi odredili ko će u finale i borbu za trofej, ali su vremenski uslovi pokvarili meč.

Gosti sa Banovog brda su uspela da pošalju dve lopte iza leđa Lazara Carevića, pre nego što je meč prekinut, a golove sa tribina su iz prvih redova videli nekadašnji članovi "lala".

U društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednika Vojvodine Dragoljuba Zbiljića je bio nekadašnji trener Paritzana i Šefilda, a od skoro i Dinama iz Moskve Slaviša Jokanović koji je nosio dres novosadskog kluba od 1988. do 1990. godine pre prelaska u Partizan.

Nije samo on bio tu, već i predstavnici mlađih generacija.

Između Milana Jovanovića i Miloša Krasića, koje su prve korake u profesionalnom fudbalu pravili u Vojvodini, sedeo je Duško Tošić koji jedini nema veze sa ovim klubom, a karijeru je počeo u OFK Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.