Zvezdaši popravili raspoloženje, fizička sprema ih raduje (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2017, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaši popravili raspoloženje, fizička sprema ih raduje (TVITOVI)

Pročitajte neke od tvitova navijača Crvene zvezde.

Crvena zvezda je danas bila bolji tim od svojih rivala, uspeli su na kraju i da slave sa 3:0 protiv Florijane sa Malte u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Navijači nisu bili baš zadovoljni nakon prvih 45 minuta igre kada je Zvezda vodila sa 1:0 i to iz kaznenog udarca, ali su delovali daleko zadovoljnije nakon 90 minuta.

Evo nekih reakcija nakon utakmice, pogledajte u nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i ko je ostavio najbolji utisak. Reklo bi se da su zadovoljni Rikardinjom i Stojkovićem, a mnogi misle da je Anđelković igrač utakmice.

Mnogo više volim napadače kao što je Boaći koji su non stop aktivni pa promaše 5 šansi i daju 2 gola nego one koji imaju 1 šansu i gol.#fkcz

— JJ (@jjtwcz) June 29, 2017
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nije iznenađenje što su Delije baš ovu pesmu pevale igračima Zvezde kada su iz zvali da dođu na Sever (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2017, 10:02

Pobeda Crvene zvezde od 3:0 protiv Florijane bila je ''po ukusu'' navijača najtrofejnijeg srpskog kluba koji su svih 90 minuta bodrili svoje miljenike...Kako oni na severnoj tribini, tako i navijači sa Istoka i Zapada. A upravo to je i štoper Vujadin Savić pomenuo prilikom davanja izjave naglasivši...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.