Zvezda želi pobedu u gostima

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jan.2011, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda želi pobedu u gostima

Od epiloga naredna tri meča u mnogome će zavisiti sudbina Crvene zvezde u NLB ligi. Najpre sledi gostovanje u Kragujevcu, zatim u „Pionir” stiže Igokea, a paklena serija mečeva, sa direktnim rivalima za opstanak završava se u Zadru.
Na krilima veoma važne pobede protiv Budućnosti, crveno–beli veruju da je došao trenutak i za prvu pobedu u gostima. Suvišno je i govoriti koliko bi za trofejni klub značila eventualna pobeda u Jezeru, dovoljno je reći da bi konačno prepustili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fenjer Dalmatincima.

Igramo protiv tima koji nas je pobedio u Pioniru, moramo da pružimo maksimum kako bi im se revanširali. Ta pobeda bi mogla da nas dovede znatno bolju poziciju. Posle pauze i poraza od Nimburka, digla nas je pobeda protiv Budućnosti. Biće veoma teško, ali se nadam da ćemo odigrati kvalitetno i napraviti kontinuitet u pobedama – rekao je Mihailo Uvalin, šef struke crveno–belih.
Stručni štab Crvene zvezde za gostovanje u Jezeru može da računa na sve igrače, roviti su samo Nemanja Nedović i Vujadin Subotić koji su zakačili virus gripa.
Subotić se slaže da će se u naredna tri kola mnogo toga rešiti.
Za nas ne postoji laka utakmica, pogotovo kada igramo u gostima. Ipak, imamo razloga za optimizam. Siguran sam do smo kvalitet podigli do nivoa potrebnog za pobede na strani. Verujem da možemo da se revanširamo Radničkom i Zadru za poraze u Pioniru. Ali, odbrana i potrošnja energije moraju da bude na maksimalnom nivou, svih 40 minutu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.