Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2021, 14:58

Zvezda vraća bonusa iz IMT-a: Talentovano krilo između povratka u Ljutice Bogdana i Čukaričkog

Vladimir Lučić bi mogao i na letnje pripreme sa ekipom Dejana Stankovića

Jedno od pitanja koje će Dejan Stanković i sportski sektor Crvene zvezde morati da razreše u narednim nedeljama jesu naslednici Njegoša Petrovića i Veljka Nikolića, aktuelnih bonus igrača koji su se nametnuli u crveno-belim redovima kao prvi izbor kada su u pitanju igrači do 21 godine.

Činjenica da dvojac veznih igrača u narednoj sezoni neće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << neće ispunjavati propisani uslov kada su godine u pitanju, mada se o njihovom odlasku posle zapaženih igara glasno priča već mesecima, razlog je zbog kojeg se u Ljutice Bogdana uveliko razmišlja o opcijama, a jedan od talentovanih igrača koji je u planovima šampiona Srbije za naredni period je Vladimir Lučić.

Vezni fudbaler rođen 2002. godine koji je od jesenas na pozajmici u IMT-u iz Crvene zvezde igrama u dresu prvoligaša je skrenuo je pažnju u matičnom klubu te mu je, prema saznanjima Mozzart sporta, ponuđen nastavak saradnje s obzirom na to da mu ovog leta ističe ugovor, a ukoliko dođe do parafa Lučić će se gotovo izvesno naći na Stankovićevoj letnjoj prozivci.

(1,25) Crvena zvezda (17,0) Igokea (4,40)

Biser crveno-belih igra na poziciji levog krila, u redovima Traktordžija se na idealnan način adaptirao na seniorski fudbal i sezonu ukrasio sa sedam asistencija i četiri pogotka, a učinak nije prošao nezapaženo ni van Topčiderskog brda te je u trku za Lučića odlučio da se uključi i Čukarički koji želi da veznog fudbalera dovede kao slobodnog igrača na kraju sezone.

Talentovani igrač koji je fudbalsku školu iza juga Marakane prošao pod komandnom palicom Slavoljuba Đorđevića, odlukom da produži saradnju sa Zvezdom dobio bi priliku da se tokom prvog dela priprema nametne Dejanu Stankoviću i izbori za mesto bonusa za koje će iz aktuelnog igračkog kadra, ukoliko ne dođe do promena, konkurisati i Strahinja Eraković, Željko Gavrić i Nikola Krstović, a potencijalno pojačanje među bonusima mogao bi da bude i Petar Stanić, vezni igrač Železničara iz Pančeva, koji je na listi želja šampiona Srbije.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.