Zvezda upozorava na poseban način ulaženja na Marakanu

Izvor: B92, 10.Dec.2018, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda upozorava na poseban način ulaženja na "Marakanu"

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava pristalice da će za meč 6. kola Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom važiti poseban način ulaženja na stadion.

Poseban način ulaženja biće samo za određene gledaoce.

Utakmica elitnog takmičenja zakazana je za utorak od 21 čas, a prilaz stadionu "Rajko Mitić" biće obezbeđen na najvišem mogućem nivou.

Iz Zvezde ističu da je važno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da svi gledaoci koji imaju ulaznice za južnu tribinu za ulaz 25 (odmah uz zapadnu tribinu), prilikom ulaska koriste prilaz kapijama preko zapadne strane stadiona.

To znači iz ulice Rajka Mitića, pored Omladinske škole Crvene zvezde i mesta gde su smeštena reportažna kola, odakle će direktno posebno označenim putem stići na ulaz 25.

Pomenuta trasa je bitna kako bi se izbeglo nepotrebno zadržavanje i čekanje prilikom ulaska gostujućih navijača u njihov sektor koji je tačno određen.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obaveštenje Zvezde: Kako pravim putem do dragocenog mesta na stadionu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2018

Crvena zvezda čini sve kako se pred utakmicu sa Pari Sen Žermenom ne bi stvorile nepotrebne gužve oko samog stadiona. Crveno-beli su objavili obaveštenje u kojem se napominje da će važiti poseban način ulaženja na stadion za određene gledaoce. "Utakmica elitnog takmičenja zakazana je za utorak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.