Zvezda u subotu o finansijama

Izvor: Mondo, 20.Maj.2019, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u subotu o finansijama

Posle finala kupa na "Marakani" će biti održana i redovna sednica Skupštine.

Foto: MONDO/J.Terzić

Posle 11 meseci takmičenja, fudbaleri Crvene zvezde od petka će konačno moći da odahnu. Još da u četvrtak od 19 časova na svom stadionu odigraju finale Kupa protiv Partizana i mogu na odmor.

Za razliku od njih, po rukovodstvo srpskog šampiona tek kreću važni dani. Prelazni rok kuca na vrata, a iako je najavljeno da neće biti mnogo promena, sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je da će biti i odlazaka i dolazaka. Najvažnije pitanje je rešeno - Vladan Milojević će ostati trener - ali kako bi ponovio uspeh od prošlog leta, potrebno je omogućiti mu da do početka priprema za narednu sezonu - sredinom juna - na raspolaganju ima što više igrača koji će činiti kostur tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Dok razmišljaju o predstojećim transferima, predsednik Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić u subotu će se obratiti članovima Skupštine na redovnoj sednici najvišeg klupskog tela.

Između ostalog, na dnevnom redu biće i usvajanje finansijskih izveštaja.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.