Zvezda u novoj humanoj akciji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u novoj humanoj akciji (FOTO)

Davanje krvi biće organizovano u nedelju i ponedeljak.

Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Crvene zvezde, "Crveno-bela krv", biće održana u nedelju i ponedeljak, u prostorijama Medija centra stadiona "Rajko Mitić".

STOJILJKOVIĆU POLOMLJEN NOS: Igraću sa maskom protiv Salcubrga (FOTO)

- Svako ko ovaj put odluči da pomogne nekome, dobiće na poklon ulaznicu za prvu sledeću Zvezdinu evropsku utakmicu na kojoj bude dozvoljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisustvo publike. Dobrovoljno davanje krvi biće moguće u nedelju od 12 do 18 sati, i u ponedeljak od 10 do 16 časova. Nove zalihe krvi su uvek neophodne, a posebno u ovom periodu godine. Akcija "Crveno-bela krv" u saradnji sa Institiutom za transfuziju krvi Srbije organizuje se već 14. put. Svaka prethodna imala je izuzetan odziv i verujemo da će tako biti i ovog puta.

Zvezda vas zove - dajte krv#fkcz #crvenazvezdafk #czv #zvezdahttps://t.co/0ilm0k6Fqn pic.twitter.com/hPfwW9wzSn

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) August 17, 2018

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola - objašnjeno je na sajtu crveno-belih.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.