Zvezda u novoj formaciji: Dobro smo se snašli

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u novoj formaciji: Dobro smo se snašli

"Igrali smo u novom sistemu, koji smo uvežbavali u proteklih nekoliko dana. Iako smo prvi put nastupali na utakmici u ovakvoj formaciji mislim da smo se odlično snašli i da svi možemo da budemo zadovoljni", kaže Nemanja Milić.

Foto: MN Press

Sa ove sezone uobičajenih 4-2-3-1, Crvena zvezda je u Čačku prešla na formaciju 3-4-3, a to se ispostavilo kao još jedna dobra odluka trenera Vladana Milojevića.

Crveno-beli su odlično ušli u utakmicu, poveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << već u trećem minutu, a do poluvremena imali dva gola prednosti. Na kraju, savladali su Borac 4:0 i plasirali se u četvrtfinale Kupa Srbije.

"Ostvarili smo svoj cilj, pobedili smo, kao što se od nas očekivalo i to je zaista najbitnije. Igrali smo u novom sistemu, koji smo uvežbavali u proteklih nekoliko dana. Iako smo prvi put nastupali na utakmici u ovakvoj formaciji, mislim da smo se odlično snašli i da svi možemo da budemo zadovoljni. Postigli smo četiri gola, a pošto je teren bio u jako lošem stanju više od ovoga i nije moglo", izjavio je Nemanja Milić za klupski sajt posle utakmice.

Krilni napadač gostiju bio je strelac prvog gola i asistent kod drugog. Kao što smo pomenuli, već u uvodnim minutima načeo je rivala.

"Uvek je dobro kada se gol postigne na samom početku utakmice, posle sve ide lakše, protivnička ekipa mora da se otvori i da napadne i samim tim nam ostavlja više prostora za igru. Nije mi bilo teško da loptu pošaljem u mrežu nakon što me je odlično uposlio Luka Ilić. Hvala mu na asistenciji, lako sam sproveo loptu u mrežu".

Milić je pauzirao više od mesec dana, a na teren se vratio u Londonu, protiv Arsenala. Zatim je odigrao ceo meč u Nišu, pa sad u Čačku.

"Naravno da gol raduje, ali možda mi je i najbitnije što sam se odlično osećao na terenu. Posle pauze od mesec dana zbog povrede najvažnije mi je da se fizički dobro osećam i da nemam nikakvih problema", jasan je 27-godišnji Somborac.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.