Zvezda traži klub Orlandiću!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Dec.2016, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda traži klub Orlandiću!

„On će otići samo u slučaju da klub sa Marakane profitira“, kaže menadžer Radojica Božović

Mouče i Fibel su praktično već bivši, Zvezdinu kasu trebalo bi da napune Mihailo Ristić i Ugo Vijeira... Ali tu ne bi trebalo da bude stavljena tačka na potencijalne odlaske sa Marakane.

Ne bi bilo iznenađenje da srpskog šampiona napusti snažni napadač Petar Orlandić. Crnogorski internacionalac je ove jeseni postigao šest golova i imao solidnu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << minutažu.

Dovoljno da probudi interesovanje, najviše klubova sa istoka... Menadžer snažnog špica Radojica Božović kaže da će Orlandić krenuti put inostranstva samo u slučaju da Crvena zvezda dobije traženo obeštećenje.

„Postoji interesovanje, ali pokušaćemo da napravimo transfer tako da Crvena zvezda bude zadovoljna. Klub je korektan prema Petru. Radimo na tome da pronađemo pravu sredinu. Ako se to ne desi, Petar će ostati u Crvenoj zvezdi“, rekao je Radojica Božović.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Odlazi i Orlandić?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2016

Mouče i Fibel su praktično već bivši, blizu odlaska su i Mihailo Ristić i Ugo Vijeira, ali to nije kraj, prenosi "Mocart sport"...Ne bi bilo iznenađenje da srpskog šampiona napusti snažni napadač Petar Orlandić, koji je tokom jesenje polusezone dao šest golova...- Postoji interesovanje, ali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.