Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2020, 10:09

Zvezda sve jača: Rodić konačno negativan

Iskusni levi bek konkurisaće za duel u Češkoj protiv Libereca u okviru šestog kola Liga Evrope

Crvena zvezda je svakim danom u svakom pogledu sve jača. Kritičan period, izazvan brojnim kadrovskim problemima, ekipa Dejana Stankovića je odlično pregurala. Uostalom, crveno-beli su bez petorice standardnih igrača stigli do trijumfa u Gentu, koji im je širom otvorio vrata evropskog proleća. Za sutrašnji meč protiv Hofenhajama srpski šampion može da računa na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Marka Gobeljića i Gelora Kangu, suspenziju je odradio i Seku Sanogo...

A Dejan Stanković je pre jučerašnjeg treninga dobio još jednu lepu vest. Posle dva pozitivna konačno je negativan PCR test dobio prvi levi bek tima Milan Rodić. Nekadašnji član Zenita je od 19. novembra van takmičarskog ritma. Posle problema sa primicačem inficiran je virusom korona, pa je propustio dvomeč protiv Genta. Nije ga bilo ni u prvenstvenim okršajima sa Vojvodinom i Radom. Zvezdin stručni štab morao je da se dovija i na levom boku forsira Degeneka, Gobeljića i na posletku Aleksu Vukanovića.

Rodić neće biti u konkurenciji za poslednji evropski meč ove godine u Beogradu, jer je kasno dobio negativan nalaz, a i prethodnih 15 dana proveo je u izolaciji. Ipak, jasno je da e Dejan Stanković moći da računa na usluge potencijalong reprezentativca za gostovanje u Češkoj. Nadaju se u Ljutice Bogdana da taj duel neće imati takmičarski značaj, odnosno da će Crvena zvezda i zvanično biti učesnik eliminacione faze Liga Evrope...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Međutim, imaće Zvezda motiv protiv Libereca. Igraće za 570.000 evra bonusa UEFA, kao i popravljanje klupskog koeficijenta... Crveno-beli imaju šansu da kontinuitetom dobrih rezultata i uz malu pomoć sreće dođu do statusa potencijalnog nosioca u kvalifikacijama za Ligu šampiona naredne sezone.

Ove sezone Milan Rodić je odigrao 11 mečeva i upisao dve asistencije. Finiš jesenje sezone mogao bi da predstavlja oproštaj od Zvezdinog dresa. Tokom letnjeg prelaznog roka za Rodićeve usluge bila su zainteresovana dva turska kluba. Ta priča je i dalje otvorena.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.