Zvezda slavila u Vršcu

Izvor: B92, 19.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda slavila u Vršcu



Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Hemofarm u Vršcu rezultatom 78:66. Najefikasniji kod pobednika bio je Nenad Mišanović sa 20 poena, dok su Dragićević i Radivojević postigli po 15 poena. Kod "farmaceuta", Milenko Topić postigao je 13, a Vladan Džo Vukosavljević je meč završio sa 11 poena.

"Crveno- beli" su u ovaj meč ušli znatno oslabljeni, pošto Stevan Karadžić nije mogao da računa na povređene Antića, Stjuarta i Kovača, dok je najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrač ekipe sa Malog Kalemegdana, Milan Gurović, igrao sa povredom skočnog zgloba.

Ipak, gosti bolje započinju meč i održavaju prednost između 4 i 15 poena. Početak drugog dela je u znaku Vrščana, koji sa dve vezane trojke Topića i Joksimovića uspevaju da smanje prednost "crveno-belih" na 9 razlike.

Beograđani uzvraćaju istom merom i do samog finiša meča konstantno održavaju prednost. Ali, košarkaši Hemofarma na 3 minuta do kraja prilaze na 9 poena zaostatka. Nadu domaćih u preokret prekinuo je Tadija Dragićević sa dve vezane trojke, da bi kapiten Crvene zvezde Vuk Radivojević još jednim pogotkom van linije 6,25 postavio konačan rezultat.

Vrščani sada dele prvo mesto sa ekipama FMP-a i Partizana, dok su "crveno-beli" gotovo osigurali četvrto mesto.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.