Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2020, 22:01

Zvezda sjajno prošla: Može na Fola Eš, Konahs Ki i šampiona Gibraltara

Tim Dejana Stankovića morao bi da prođe prvu rundu bez problema

Crvenu zvezdu sutra čeka žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. UEFA je skratila listu potencijalnih rivala i obradovala ljude sa Marakane.

Rivali Crvenoj zvezdi u prvom koku koje je na programu 18. avgusta mogu da budu prvak Luksemburga Fola Eš, najbolji velški tim Konahs Ki i predstavnik Gibraltara Europa.

Crvena zvezda je izbegla potencijalnu minu, u vidu švedskog Đurgardena. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Od tri potencijalna rivala najbolji rejting u Evopi ima predstavnik Luksembruga Fola Eš... Ipak, i to je tim skromnog kvaliteta, koji je do sada odigrao svega 18 utakmica u Evropi. Bez većih uspeha. Prošle sezone eliminisali su u sudaru sa gruzijskom Čikurom posle dva identična poraza – 1:2.

Ljubitelji fudbala u Srbiji dobro se sećaju snage velškog Konahs Kija. Reč je o timu koji se namerio na Partizan prošlog leta, u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Tim iz Humske je prošao dalje posle dvostruke pobede (1:0, 3:0). Reč je o timu koji je ove godine osvojio prvu titulu šampiona Velsa.

O Europi sa Gibrlatara ne treba trošiti mnogo reči. Verovatno najslabiji tim koji je bio potencijalni rival Crvene zvezde. Istina, Europa je prošle godine znala da namuči Legiju, čak izborila i remi na svom terenu – 0:0.

Sve navodi da će Crvena zvezda u prvom kolu imati samo lagano zagrevanje. Mnogo ozbiljniji rivali čekaju je 25. avgusta. Žreb za drugu rundu na programu je u ponedeljak.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.