Zvezda se zahvalila sezoncima FOTO

Izvor: B92, 30.Mar.2021, 19:02

Zvezda se zahvalila "sezoncima" FOTO

Vlasnici sezonskih ulaznica Crvene zvezde našli su "način" da pruže podršku svojim pulenima.

Preko grba kluba, koji se nalazi na centru dvorane "Aleksandar Nikolić", ispisana su imena svih vlasnika sezonskih karata.

Zvezda je na Tviteru navela "da su navijači poseban deo crveno-bele familije", te da su u veoma važni za uspehe kluba.

"Jedan mali detalj je drugačiji danas na centru terena u odnosu na prethodne utakmice. Nalik na 2014, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zvezda je našla način da kaže hvala sezoncima. Imena vlasnika ulaznica utisnuta su u grb na centru terena."

Tok meča pratite OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VLASNICI SEZONSKIH KARATA UZ ZVEZDU: Sjajan potez marketing tima!

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2021

Sjajan potez marketing tima Crvene zvezde! Poznato je da na košarkaškim duelima neće biti navijača, ali su iz marketing tima Crvene zvezde napravili nešto veoma zanimljivo. Naime, imena apsolutno svih vlasnika sezonskih karata našla su se na grbu Crvene zvezde, koji stoji na centru igrališta....

Nastavak na HotSport.rs...

Bred Pit se iznenada pojavio u Briselu FOTO

Izvor: B92, 30.Mar.2021

Američki glumac Bred Pit doputovao je u Brisel kako bi prisustvovao otvaranju izložbe svog prijatelja...On je iznenada doputovao u glavni grad Belgije iz Pariza, a fotografi su ga snimili zahvaljujući dojavi, prenosi portal Brisel tudej...Kako se navodi, ispred hotela Amigo u centru grada okupili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.