Zvezda se oglasila - Arhitekta do 2023! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Mar.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se oglasila - "Arhitekta" do 2023! (video)

Nema stajanja u Crvenoj zvezdi.

Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela su danas predstavili novo potpisivanje ugovora, ovoga puta se radi o Veljku Nikoliću.

Mladi fudbaler je potpisao ugovor koji će trajati sve do 2023. godine.

Nikolić je ovu sezonu odigrao u Grafičaru, tamo je trenutno najbolji strelac tima. Inače, Zvezda ga je na zvaničnom sajtu predstavila kao "arhitektu".

"Drago mi je što sam potpisao novi ugovor sa ovako velikim klubom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Čast je i privilegija nositi crveno-beli dres i nadam se da ću igrama opravdati očekivanja navijača i ljudi u klubu", rekao je Nikolić.

Veljko Nikolić je istakao da je ovo potpisivanje ugovora njegova velika motivacija.

"Imponuje i znači poverenje kluba, saradnja je dogovorena na duge staze i želim da u tom periodu ostavim što zapaženiji trag. Igranje za Grafičar korak je do prvog tima Crvene zvezde, veoma sam motivisan i zadovoljan. Beležimo odlične rezultate i nadam se da ćemo sezonu završiti na prvom mestu kao i crveno-beli", rekao je Nikolić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.