Zvezda sa Zenitom za nastavak uspešne serije

Izvor: RTS, 27.Dec.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sa Zenitom za nastavak uspešne serije

Košarkaši Crvene zvezde gosti su Zenita u utakmici16. kola Evrolige ukoja će se igrati u Kazanju zbog zauzetosti hale u Sankt Peterbugu. Meč počinje od 18 časova po našem vremenu, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
U ovaj meč crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ulaze sa izmenjenim igračkim kadrom i posle velike pobede u duelu sa Olimpijakosom u Beogradu i važnog trijumfa u Kopru. 

Košarkaški klub Crvena zvezda skinuo je Mohameda Fajea i Derika Brauna sa liste licenciranih igrača za nastup u Evroligi, a u tim su stigli Kevin Panter i Vladimir Štimac.
Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da će njegov tim dati sve od sebe da parira Zenitu koji ima vrlo netipičan stil igre.
Utakmica košarkaša Crvene zvezde i Zenita u Kazanju počilje u 18.00 , a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Braun i Beron prelomili Zenit, nova pobeda Zvezde u Evroligi

Izvor: RTS, 27.Dec.2019

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Zenita na gostovanju sa 65:58 u meču 16. kola Evrolige. Crveno-beli upisali su sedmu pobedu u elitnom takmičenju. . Velika borba i neizvesnost viđeni su u duelu Zenita i Zvezde,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.