Zvezda sa Pro Rekom, Radnički opet sa Posilipom

Izvor: Press, 29.Sep.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sa Pro Rekom, Radnički opet sa Posilipom

Vaterpolisti Crvene zvezde igraće u A grupi druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona sa Pro Rekom, Spartakom iz Volgograda i Hanoverom, odlučeno je danas žrebom u sedištu LEN u Luksemburgu.
Sve utakmice A grupe igraće se u nemačkom gradu Hanoveru.

Drugi srpski predstavnik Radnički će u Kragujevcu u D grupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << igrati sa Solnokom, Posilipom i Istanbulom. Kragujevčani su i u prvoj rundi kvalifikacija bili u grupi sa Posilipom i na turniru u Marseju slavili su sa 10:6.

Utakmice druge faze kvalifikacija za Ligu šampiona igraju se od 17. do 19. oktobra.

Dve prvoplasirane ekipe iz grupe igraće u baražu za plasman u Ligu šampiona.

Direktan plasman u elitno takmičenje na poziv organizatora, kao i prošle sezone, dobio je Partizan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Zvezda opet na Pro Reko!

Izvor: B92, 29.Sep.2014

Vaterpolisti Crvene zvezde opet nisu imali sreće, drugu godinu u nizu u kvalifikacijama za Ligu šampiona na putu im je Pro Reko...Italijanski gigant, sedmostruki šampion kontinenta je prošle sezone zaustavio crveno-bele na putu ka elitnom takmičenju...Ovaj put će rivali biti u grupi A drugog kola...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.