Zvezda sa Cibonom ipak u nedelju

Izvor: B92, 26.Mar.2014, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sa Cibonom ipak u nedelju

Utakmica između Cibone i Crvene zvezde u Zagrebu biće odigrana u nedelju, a ne u ponedeljak, kako je prvobitno bilo planirano.

Iako su mečevi koji će odlučivati o konačnom plasmanu učesnika 'fajnal fora' bili zakazani za isto vreme, u ponedeljak u 20.45, duel 'vukova' i 'crveno-belih' igraće se dan ranije od 19.30 u Domu Dražena Petrovića.

Zvezda je još ranije obezbedila prvo mesto na tabeli, a od duela sa Cibonom, kao i susreta Partizana i Cedevite u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zavisiće ko će joj biti protivnik u polufinalu završnog turnira. U slučaju trijumfa jedne beogradske ekipe u ta dva duela, ’večiti’ će se izbeći u polufinalu regionalnog takmičenja, a takođe će Srbija pobediti Hrvatsku u koeficijentu, odnosno borbi za četvrto mesto u ABA ligi naredne sezone.

U slučaju trijumfa Zvezde u Zagrebu, Partizan će bez obzira na rezultat meča sa Cedevitom obezbediti treće mesto pred završni turnir. Međutim, ukoliko Cibona slavi, ’crno-belima’ će za treće mesto biti potrebna pobeda u ponedeljak od 20.45.

U isto vreme će igrati i Mega Vizura i Budućnost, dok će jedini preostali srpski predstavnik Radnički gostovati MZT Skoplju u subotu od 19 časova.

Ostali mečevi poslednjeg, 26. kola igraju se tokom vikenda. U subotu se sastaju Krka i Solnok, odnosno MZT i Radnički, dok su dan kasnije na program dueli Igokee i Širokog, i Zadra i Olimpije.

Raspored 26. kola ABA lige

subota, 29. mart

Krka – Solnok 17.00

MZT – Radnički 19.00

nedelja, 30. mart

Igokea – Široki 17.30

Zadar – Olimpija 17.30

Cibona – Crvena zvezda 19.30

ponedeljak, 31. mart

Mega Vizura – Budućnost 20.45

Partizan – Cedevita 20.45
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crveno-beli računaju na polufinale Evrokupa: Cibona - Zvezda igra se u nedelju

Izvor: Blic, 26.Mar.2014

Meč poslednjeg kola Jadranske lige između Cibone i Crvene zvezde igraće se u nedelju, a ne u ponedeljak, kako je bilo planirano..."Meč je pomeren na zahtev Crvene zvezde u slučaju da se plasiraju u polufinale Evrokupa", rekao je direktor Jadranske lige za takmičenje Josip Bilić...Duel Cibone i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.