Zvezda razočarala, na potezu je Dinamo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 09:38

Zvezda razočarala, na potezu je Dinamo

Meč s eigra na "Maksimiru" od 20 časova.

Crvena zvezda je u utorak razočarala svoje navijače protiv Šerifa (1:1), na potezu je Dinamo Zagreb, potencijalni rival crveno-belih u plej-ofu za Ligu šampiona.

Iako je Zvezda odigrala samo 1:1 sa Šerifom u Beogradu, s velikom pažnjom će se večeras (20.00) pratiti utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dinamo Zagreb - Legija jer se tu krije naredni rival crveno-belilh (ako prođu dalje). Kvota na Dinamo na Maksimiru je 1,77, na iks 3,45, a na dvojku 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Zagreb - Legija.

Prvak Hrvatske dočekuje Legiju iz Varšave u prvoj utakmici treće runde kvalifikacija za elitno takmičenje sa ciljem da obezbedi prednost uoči revanša u Poljskoj.

“Modri” ne dočekuju Legiju u pozitivnoj atmosferi, pošto su za vikend remizirali sa Rijekom u šampionatu Hrvatske i već su izgubli pet bodova u tri utakmice na startu nacionalnog prvenstva.

I pored toga ekipa trenera Damira Krznara je favorit u dvomeču sa poljskim prvakom, Dinamo je u drugom kolu kvalifikacija eliminisao kiparsku Omoniju sa dva pobede (2:0, 1:0), dok je Legija bila bolja od estonske Flore takođe duplim trijumfom (2:1, 1:0).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRBIJA JE U POLUFINALU: Odbojkašice razbile Italiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021

Terzićeve izabranice sa Amerikom za finale..Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju pošto je sa 3:0 (25:21, 25:14, 25:21) savladala selekciju Italije...Iako je Zvezda odigrala samo 1:1 sa Šerifom u Beogradu, s velikom pažnjom će se večeras...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.