Zvezda pustila u prodaju sezonske karte, redovi na Marakani

Izvor: Blic, 26.Jul.2013, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pustila u prodaju sezonske karte, redovi na Marakani

Veliki broj navijača fudbalskog kluba Crvena zvezda došao je na Marakanu ovog petka jer su u prodaju puštene sezonske karte za sezonu 2013/2014.

Već od ranog jutra ispred ulaza u prostorije marketinga, odnosno Servisa za članstvo na zapadnoj tribini Marakane stvorila se velika gužva. Više od trideset stepeni nije sprečilo navijače crven-belih da strpljivo u redovima čekaju obnovu i prodaju sezonskih karata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Ni bledo izdanje izabranika Slaviše Stojanovića na Islandu nije uticalo na interesovanje pristalica crveno-belih i sudeći po današnjem danu, Crvena zvezda će u narednoj kao i skoro čitavu deceniju unazad biti ubedljivo najgledaniji srpski klub", navode sa Marakane, dodajući:

"U redovima šarolika "ekipa", od onih starijih koji pamte otvaranje Marakane, do onih koji su rođeni početkom 90-ih. Roditelji sa decom, devojke i starije osobe po džentlmenskom "sporazumu" imaju prednost u odnosu na ostale. Vreme brže prolazi uz priču o timu, utakmicama koje nam slede, novim dresovima, pojačanjima..."

Zbog velikog interesovanja, Zvezda je obavestila navijače da će svi koji do 16 časova i 45 minuta dođu na stadion imati priliku da obnove ili kupe godišnju ulaznicu. Nakon navedenog vremena Servis za članstvo neće primati nove stranke, izuzev onih koji su se tu zatekli do 15 minuta pre 17 sati. Servis za članstvo će raditi i u subotu 3. avgusta, u terminu koji će biti objavljen naknadno.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pustila u prodaju sezonske karte, redovi na Marakani

Izvor: Dzungla.org, 26.Jul.2013

Veliki broj navijača fudbalskog kluba Crvena zvezda došao je na Marakanu ovog petka jer su u prodaju puštene sezonske karte za sezonu 2013/2014.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.