Zvezda pustila Vujadina u APOEL za PROCENTE!

Izvor: Mondo, 13.Jul.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pustila Vujadina u APOEL za PROCENTE!

Jedan od kapitena crveno-belih definitivno se seli na Kipar, što bi trebalo da intenzivira potragu za pojačanjem na poziciji štopera.

Iskusni štoper Vujadin Savić (29) drugi put u karijeri napušta voljeni klub!

Jedan od kapitena Crvene zvezde, o čijem odlasku se pričalo od završetka sezone, prelazi u APOEL iz Nikozije, sedmostrukog uzastopnog prvaka Kipra.

Savić, koji je leta 2010. sa "Marakane" otišao u Bordo, pa se sedam godina kasnije vratio iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << moldavskog Šerifa, odlazi bez obeštećenja, ali je ugovoreno da 50 odsto novca od njegove sledeće prodaje pripadne Zvezdi.

Tokom drugog boravka među crveno-belima (2017-2019), sin legendarnog Dušana Duleta Savića je osvojio dve titule prvaka Srbije i izborio plasman u grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope, nastupivši na 65 utakmica.

U redovima Apoela, koji je ovog leta angažovao još dvojicu Srba - Uroša Matića i Andriju Pavlovića - imaće pravo nastupa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada se Kiprani od naredne runde uključe u takmičenje.

Protivnik će im biti pobednik dvomeča Slovan - Sutjeska. U Bratislavi je rezultat bio 1:1.

Što se tiče kadrovske situacije u Zvezdi, sada su na centralnim odbrambenim pozicijama ostali Nemanja Milunović, Srđan Babić i trenutno povređeni novajlija Radovan Pankov, tako da je za očekivati da se sportski sektor "baci" u poteru za još jednim kvalitetnim štoperom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.