Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2020, 16:32

Zvezda prvi put u Senti, a TSC tu nije izgubio

Nenad Lukić optimista pred 29. kolo Superlige

Utakmica za gušt. TSC je overio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, Crvena zvezda odbranila titulu prvaka države, pa postoje svi uslovi za reviju fudbala i talenata u meču 29. superligaškog kola.

Čak su i uvodne dve runde, posle pauze zbog virusa korona, pokazale kako u Srbiji i te kako mogu zanimljivi mečevi da budu, kad nema rezultatskog pritiska, a kako ga neće biti u nedelju od 16.30 gledaoci bi mogli da prisustvuju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lepoj predstavi, pošto se suočavaju dva od četiri najbolja tima u zemlji.

Zvezda je zasluženo i dominantno osvojila titulu, svakako je favorit. Meč se, ipak, igra u Senti i mi se sigurno nećemo predati. Crveno-beli su sami po sebi kao protivnik veliki motiv i daćemo sve od sebe da se pokažemo u najboljem svetlu“, najavio je Zoltan Sabo.

Njegov tim je u seriji od devet susreta bez poraza. Poslednjih šest je dobio, na njima dao 18 golova i jasno je da neće uzmicati ni pred šampionom.

Sve osim poraza za nas bi bio odličan rezultat, ali mi ćemo i u ovoj utakmici ići na pobedu, a šta će biti na kraju, videćemo. Izborili smo evropsku vizu i to nas čini još više motivisanim, želimo da pokažemo kako smo to zaslužili. Nadam se i daće publika doći u velikom broju da nas podrži i da ćemo svi uživati u fudbalu u nedelju u Senti“, dopunio je Sabo.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Možda utakmica nema takmičarski značaj, jer su sve dileme u Superligi rešene, ali za Vladimira Silađija i Nenada Lukića imaće specijalnu konotaciju. Špicevi Topolskog sportskog kluba su vodeći na listi strelaca Superlige, Silađi je golmane matirao 16 puta, njegov kolega u napadu jednom manje, zbog čega će se i na ličnom planu trkati za status Zlatne kopačke ovdašnjeg fudbala.

Mislim da Crvena zvezda prvi put dolazi u Sentu, a mi tu nismo tu izgubili. Daćemo sve od sebe da iz ovog meča izađemo neporaženi i da tako stavimo šlag na tortu sezone u kojoj smo izborili istorijski uspeh“, napomenuo je Lukić.

Vezista Saša Tomanović najavljuje napadački stil domaćina.

Zvezda je favorit u svakoj utakmici, ali mi stalno igramo napadački, pa ćemo tako odigrati i ovaj meč, sa ciljem da obradujemo navijače pozitivnim rezultatom“, završio je Tomanović.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.