Izvor: Blic, 02.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Zvezda pred gašenjem'

'Zvezda pred gašenjem'

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije očekivano je ukinuo suspenziju Crvenoj zvezdi kojoj je dozvoljeno da nastavi takmičenje u Super ligi i pored dugovanja. Jedan od oštećenih u sporu je i bivši trener Jovica Cvetković kome crveno-beli duguju oko 25 hiljada evra još iz sezone 2003/04.

- Drago mi je što će Crvena zvezda igrati, ali mi je u isto vreme žao mog kluba. Sve je to bacanja peska u oči jer se ništa neće promeniti. Nije problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Crvenoj zvezdi, klubu svetlog imena, već u ljudima koji sede u foteljama i koji je kobajagi vode. Samo, gde je to vode i kako je vode? U gašenje? Volim Zvezdu, ali ne mogu da dozvolim da me gaze - kaže legenda srpskog rukometa, Jovica Cvetković. Nemoguće je da u Srbiji samo Crvena zvezda ima dugovanja prema igračima?

- Iskreno, baš me briga za ostale. Mogu da duguju i milione, ali to nije moj problem. Vidite, Zvezda je klub u koji su rukometaši trčali da dođu, a sada je zaobilaze u velikom luku, kao da je šugava. Ne mogu da verujem da se danas sve zasniva na prevarama, na krađama, na lažima. Pojedinci misle da su bogom dani da budu na rukovodećim položajima. To me boli. Sutra će se pokupiti i otići, a iza sebe će ostaviti neverovatna dugovanja. I nikome neće faliti ni dlaka sa glave. Šta je vaš sledeći korak?

- Žaliću se Rukometnom savezu SCG. Nigde ne žurim, ali isteraću pravdu. Crvena zvezda mora da ostane u životu - poručio je Cvetković.

A. Pijevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.